www.wimdekoker.com - zanger-entertainer-gitaarlessen
RSS

Recente posts

komende openbare optredens Wim Dekoker
nieuwe reeks gitaarlessen voor beginners
The Voice : Resultaten
the voice : laatste auditie
The Voice van Vlaanderen vervolg

Categorie├źn

algemeen
gitaarlessen
Optredens
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

GITAARLESSEN / NIEUWE REEKSEN

Beste gitaar liefhebber,
 
 
Niet zonder enige trots kunnen wij onze nieuwe website voorstellen : www.wimdekoker.be  .  Deze bevat naast algemene info over mezelf ook info over de gitaarlessen.  Het is de bedoeling dat ik deze up to date hou en dat daar alle info over de lessen op komt te staan.  Indien je bijvoorbeeld wil weten of er al of niet les is en voor welke groep, dan zal je daar kunnen terugvinden (blog).  Ook als je zelf opmerkingen of vragen hebt over de les of iets daar rond kan je hier je ei kwijt.  Hou het alleen een beetje deftig aub ;o).
 
 
Wat de nieuwe reeksen betreft ; de inschrijvingen zijn geopend.  Dat betekent dat ik vraag om uw officiële intentie om in te schrijven voor 1 van de reeksen per mail te bevestigen.  De volgende stap zal dan zijn om af te wegen of een reeks voldoende kandidaten heeft om door te gaan.  De bedoeling is wel om nog dit jaar te starten met de 1 jaars en de fingerstyle reeks.  De 2 reeks is een beetje afhankelijk van hoeveel mensen zich inschrijven.  Ik wil echter het minimaal aantal leerlingen hier naar beneden halen omdat ik de inspanning van diegenen die het wel volhielden niet wil teniet doen door geen vervolg te kunnen voorstellen.
Maar misschien zijn er wel mensen die je kent die de basis kennen en wat verder willen instappen.  Het is niet noodzakelijk om bij mij al een reeks te hebben gevolgd om op de reeks gevorderden of de reeks fingerstyle in te tekenen.
 
 
De  reeksen zullen normaal beginnen in de 2 helft van november.  We houden rekening met schoolvakanties en examens, maar deze periodes gaan altijd gepaard met oefeningen zodat je niet de neiging krijgt om je gitaar een aantal weken aan de kant te laten staan.
 
 
Dus : inschrijven maar zou ik zeggen.  Maximaal aantal leerlingen per reeks is 10 (meer is te moeilijk om individueel te benaderen)
 
 
 

1 Reactie op GITAARLESSEN / NIEUWE REEKSEN:

Comments RSS
beste replica horloge on samedi 30 mars 2019 21:48
Use london brick for building work in London
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint